Debelagora – Taut , 25.Apr.2009

Posted on 25. Apr, 2009 by in A. Plimbari TransALP

Debelagora – Taut , 25.Aprilie.2009!

Eu in aceasta iesire am fost cu Suzuki`u DR 350 a lui Atti , pentru ca nu era indicat sa merg cu TransALP`ul, el fiind mai greu.

Totul a inceput la ora 11:00 in fata la BILLA !
Am facut cateva cumparaturi , carne , suc , seminte , paine … De aici am plecat la Peco din Micalaca sa alimentam si sa vedem unde am putea merge ! Ne-am decis … mergem pana la Debelagora ( inainte de Barzava cu vreo 5-6 km se face stanga )

Pana sa ajungem acolo ne-am oprit in mai multe locuri … Odata ajunsi sus la Debelagora ( cu 200m inainte de pajistea din varf ) ne-am despachetat si ne-am apucat de adunat lemne , de facut focul …. de fript carnea ! Dupa ce am mancat , am mai stat putin si ne-am gandit ca ar fi pacat sa ne intoarcem pe unde am venit. Am hotarat intr-un final sa incercam sa dam in drumul care leaga Tau?ul de Barzava ! Am dat de doua bufurcatii , Atti numai stia exact care este drumul cel bun … el a mai fost acuma-s mai bine de 10 ani pe acel traseu cu o Honda MTX de 80 cc ! Dupa un timp am dat in drumul de Barzava – Tau? si am ajuns la barajul de la Taut ! De aici catre casa … roll2.gif

[nggallery id=36]

Slideshow`ul vazut pe YouTube!

By Lutzifer

Tags: , , , , , , , , , , , post a comment Comments Off on Debelagora – Taut , 25.Apr.2009

Comments are closed.